koalicia-1Як ми вже інформували, за ініціативи Кіровоградської РТПП, ВГО МСБ «Фортеця» та ГО «Територія успіху» створено Коаліцію з просування інтересів малого та середнього бізнесу Кіровоградської області.

Після підписання широким колом громадських організацій та підприємцями Коаліції зроблений наступний і дуже важливий крок – підписаний Протокол про наміри щодо співпраці та партнерства між Кіровоградською міською радою, Кіровоградською регіональною торгово-промисловою палатою, Громадською організацією «Територія успіху» та Кіровоградським обласним осередком всеукраїнського об’єднання підприємців малого та середнього бізнесу «Фортеця».

koalicia-2Сторони домовились, що Коаліція бере на себе розробку Порядку денного МСБ (Зеленої книги) та буде щорічно досліджувати проблеми МСБ в місті Кіровограді, створюватимуть Щорічну доповідь ТПП та бізнес-асоціацій «Порядок денний бізнесу».

Кіровоградська міська рада враховуватиме результати проведених досліджень при формуванні програм розвитку міста та сприятиме розвитку МСБ.

koalicia-3Окрім питань формування порядку денного, Протокол про наміри передбачає участь МСБ у прийнятті всіх суттєвих рішень Кіровоградської міської ради стосовно програм розвитку МСБ у м. Кіровоград.

У регламентних нормах Кіровоградської міської ради щодо формування порядку денного та прийняття рішень повинні бути відображені положення, які визначають перелік питань та рішень, які не можуть прийматись без погодження із Коаліцією.

Прес-служба / 22.06.2016

 

" "