ImageСьогодні, 27 липня у Києві відбулося урочисте відкриття HI TECH OFFICE UKRAINE за участі Першого віце-прем’єр-міністра України - Міністра економічного розвитку і торгівлі України Степана Кубіва, заступника голови Адміністрації Президента Дмитра Шимківа, представників бізнесу та міжнародних організацій.

Оголошуючи про початок роботи HI TECH OFFICE UKRAINE Степан Кубів відмітив, що ключове завдання офісу - підтримка новаторських ідей для розвитку технологій та інновацій, а також втілення проектів на основі інтелектуального потенціалу українських науковців.

Для ефективної взаємодії між бізнесом та державою Мінекономрозвитку буде включено до складу Наглядової ради HI TECH OFFICE UKRAINE. У такий спосіб Уряд матиме можливості до покращення діалогу між бізнесом та владою, налагодженню ефективної взаємодії державно-приватного партнерства.

Довідково:

HI TECH OFFICE UKRAINE це організація створена бізнесом, а саме трьома компаніями: Kyivstar, Vodafone, EPAM, й орієнтована на ринок та на підтримку інноваційних проектів, що приходять з ринку, і можуть бути успішно комерціалізовані.

Прес-служба / 28.07.2016

" "