20 лютого 2019 року в приміщенні Кіровоградської регіональної торгово-промислової палати відбувся форум «Сучасні технології в металообробці: автоматизація, роботизація, контроль якості». Захід організований Торгово-промисловою Палатою України спільно з Кіровоградською РТПП.

 

20.02 2

Учасникам заходу, а це понад п’ятдесяти зацікавлених інженерів та технологів області, були представлені новітні саморегульовані технічні засоби, економіко-математичні методи та системи керування.

Для того, щоб українське виробництво залишалося «на хвилі» та відповідало світовим стандартам якості, на захід було запрошено представників провідних німецьких компаній-виробників. Організатори форуму ставили за мету ознайомити учасників з сучасними технологіями в металообробці, що використовуються в ЄС, роз’яснити принципи підбору оптимальних виробничих рішень, для того, щоб ефективно збільшити обсяги продукції, надати консультацій щодо світових стандартів якості та багато іншого.

20.02 4

Спікерами форуму стали представники виробників обладнання, програм і технологій: М. Шмідт (INDEX-Werke GmbH & Co. KG), В. Блем (INDEX-Werke GmbH & Co. KG), К. Анзельм (CHIRON), М. Дробицов (CHIRON), Б. Янгулов (Fritz Studer AG), О. Рейнус (Hexagon Metrology GmbH), О. Пфайфер (M&HInprocess Messtechnik GmbH).

20 02 5

Під час детальних відео-презентацій доповідачів учасникам заходу було надано інформацію про оптимізацію процесу металообробки на верстатах INDEX, високошвидкісну обробку на токарних автоматах TRAUB, інноваційні рішення фрезерної обробки на обладнанні компанії CHIRON, високотехнологічні рішення шліфувальної обробки на обладнанні компанії STUDER, вимірювання на верстатах з ЧПК і програмне забезпечення для автоматичного коректування в верстати з ЧПК та Гексагон, як стаціонарні вимірювальні машини. 

На завершення спікери відповіли на питання учасників форуму та поділилися практичними та технологічними порадами. Виступаючи з заключним словом, директор INDEX-Werke GmbH & Co. KG з продажу у Східній Європі Макс Шмідт підкреслив: «Залученість людини та трудомісткість процесів мають наблизитися до нуля вже найближчим часом. Вдосконалити технологічні процеси – легше, ніж здається!»

   

20.02 3

 

" "