gidrosila-snova-sobrala-svoih-di

Не випадково черговий з'їзд дилерів ТМ «Гідросила», який зібрав 84 представника з різних країн, відбувся в республіці Білорусь, м. Гомель. Саме тут у липні минулого року нове виробниче підприємство «Гідросила БЕЛАР» випустило свій перший гідроциліндр.

Логічно, що левову частку програми з'їзду, який проходив з 10 по 13 жовтня, займала презентація нового підприємства, в ході якої гостям був представлений весь технологічний процес виробництва гідроциліндрів для тракторів, комбайнів і іншої мобільної техніки. Були озвучені плани по розвитку номенклатури продукції та збільшення виробничих потужностей з урахуванням існуючих тенденцій.

Крім того фахівці «Гідросили» презентували номенклатурний ряд гидрокомпонентов ТМ «Гідросила» для нових сегментів ринку мобільних машин.

Були підведені підсумки роботи дилерської мережі за минулий період, названі лідери продажів в розрізі номенклатури і ринків реалізації.

Партнери обмінялися інформацією, обговорили плани на майбутнє. Завершився захід традиційно неформальним спілкуванням в теплій, майже сімейній обстановці. Покер - благородная игра, для которой нужен соответствующий фон в виде качественного покер-рума, предоставляющего услуги высокого уровня. Выбор игорных сервисов огромен, среди них сложно выбрать лучший вариант, если не зайти на Покер Кинг официальный сайт Это заведение с безупречной репутацией и большим лояльным комьюнити. В список достоинств сервиса можно включить его выгодную бонусную политику, постоянное улучшение игрового процесса и высокий ассортимент покерных дисциплин. Здесь регулярно проводятся фрироллы с бесплатным доступом, а самые успешные игроки смогут пройти отбор на живые серии с призовыми фондами.

gidrosyla

Прес-служба / 28.10.2016

" "