18 квітня 2018 р., м. Кропивницький

"Розвиток садівництва в Кіровоградській області" - форум, призначений для власників та керівників підприємств мікро-, малого та середнього бізнесу в галузі садівництва, а також приватних підприємців – садоводів. Форум проводиться в рамках ініціативи EU4Business за підтримки Європейського Банку реконструкції та розвитку в Україні.

ban ebrr 18-04-18 2

Мета заходу: сприяти діяльності підприємств мікро-, малого та середнього бізнесу в галузі садівництва та виробленню конкретних кроків розвитку галузі садівництва у регіоні. Учасники заходу отримають більш чітке бачення подальшого розвитку своїх підприємств/господарств, познайомляться з новими методиками підвищення ефективності їх бізнесу, отримають інформацію щодо можливостей підтримки їх діяльності.

Організатор форуму – Центр підтримки бізнесу м. Кропивницький.

Місце проведення: м. Кропивницький, вул. Преображенська, 79-А, к. 220

Програма форуму – завантажити …>>

Умови участі: Безкоштовно (грантово) для учасників, які заповнять аплікаційну форму.

Вартість участі покриває грант, наданий Європейським Союзом в рамках ініціативи EU4Business. Розглядаючи заявки на участь у конференції, організатори надаватимуть перевагу власникам та керівникам малих і середніх підприємств у галузі садівництва та ягідництва.

Реєстрація по формі обов'язкова і закінчується 14 квітня. Адреса для реєстрації: https://form.jotformeu.com/80741710613348

За додатковою інформацією з питань участі та реєстрації звертайтеся за електронною поштою Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. або тел. +38 (050) 612-33-98.

eubankeu4businessПрограма реалізується Європейським банком реконструкції
та розвитку (ЄБРР) і фінансується в рамках ініціативи
EU4Business Європейського Союзу
" "