2018-04-27-Krakov 1Захід, що являє собою платформу для обміну думками, а також місце зустрічі лідерів місцевого самоврядування та регіональних еліт з представниками державного управління, неурядових організацій та бізнесу, проходив 26 та 27 квітня 2018 року в Кракові.

Організатори Конгресу з Інституту Східноєвропейських Досліджень ставили собі за мету створення сприятливої атмосфери та умов для більш тісної співпраці між країнами Центральної Європи та регіонами. То ж до участі в дискусіях та обговореннях були запрошені міжнародні експерти та представники органів влади, серед яких була і президент Кіровоградської регіональної торгово-промислової палати Ірина Саєнко.

Учасники дводенного заходу, а це понад дві тисячі зацікавлених осіб з більш ніж тридцяти країн Центральної та Східної Європи, брали участь у панельних та пленарних дискусіях на теми, що безпосередньо пов’язані з життям громад.

Серед іншого, зокрема, мова йшла про основні тенденції децентралізації в Європі, залучення інвестицій 2018-04-27-Krakov 3для розвитку місцевих громад, нові методи управління місцевим самоврядуванням, міське зонування, як важливу складову впорядкованого життя міста, вплив культури на місцевий розвиток, екологічний розвиток, як інвестицію в майбутнє, а також вплив туризму та культури на місцевий розвиток.

Також, Ірина Саєнко разом з президентом Дніпропетровської РТПП Віталієм Жмуренком провели зустріч з президентом Краківської торгово-промислової палати Себастіаном Хведечком.

Прес-служба / 02.05.2018.

" "