З розвитком системи публічних закупівель та спрощенням доступу до них представникам малого та середнього бізнесу, інтерес з боку МСБ до участі у закупівлях зростає. У зв'язку з цим підприємці потребують розвитку навичок, пов'язаних з участю у закупівлях, оформленням відповідної документації та подальшими діями.

ban ebrr 25-06-18

"Участь МСБ у публічних закупівлях" - дводенний тренінг, призначений для власників та керівників підприємств малого та середнього бізнесу, що бажають брати участь у процедурах публічних закупівель. Тренінг проводиться в рамках ініціативи EU4Business за підтримки Європейського Банку реконструкції та розвитку в Україні.

Тренінг поєднує у собі теоретичні, методичні та практичні аспекти, та дасть Вам можливість отримати знання, пов'язані з участю у закупівлях.
Учасники тренінгу здобудуть практичні навички оформлення тендерної документації, підготовки необхідних документів та роботи з системою "PROZORRO".

ТРЕНЕРИ:

Людмила СОЛОНАР - сертифікований тренер з державних закупівель; директор ТОВ "Інформаційно-навчальний центр "РОЗВИТОК"; консультант з проведення торгів; агент "ПРОЗОРО" у Кіровоградській області; член редакційної колегії журналу "Держзакупівлі".
Олеся ДАХНО - заступник начальника управління-начальник відділу обслуговування розпорядників коштів та інших клієнтів місцевих бюджетів Головного управління Державної казначейської служби України у Кіровоградській області.

Організатор тренінгу - Центр підтримки бізнесу м. Кропивницький.

Місце проведення: м. Кропивницький, вул. Преображенська, 79-А, к. 214

Програма тренінгу - завантажити …>>

Вартість участі у тренінгу: 1385 грн.

Для участі у тренінгу необхідно заповнити реєстраційну форму за посиланням https://form.jotformeu.com/81553963237362 до кінця робочого дня 20 червня 2018 р.
Просимо взяти до уваги, що кількість учасників є обмеженою.

За додатковою інформацією з питань участі та реєстрації звертайтеся за електронною поштою Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. або тел. +38(050)612-3398. 

eubankeu4businessПрограма реалізується Європейським банком реконструкції
та розвитку (ЄБРР) і фінансується в рамках ініціативи
EU4Business Європейського Союзу
" "