Захід відбудеться 28 березня (четвер), з 15:00 до 18:00 год. за адресою: м. Кропивницький, Відокремлений підрозділ «Центру розвитку місцевого самоврядування» в Кіровоградській області, вул. Велика Перспективна, 15/7, 1 поверх. 

Для кого розрахований захід? Підприємці, експерти в сфері торгівлі та консалтингу, представники бізнес-асоціацій, бізнес-клубів та торгово-промислової палати, журналісти бізнес-видань та всі зацікавлені.

Основні теми семінару:
- Як підприємцю обрати захід для результативного промотування свого бізнесу;
- Просування товарів і послуг в Європейській Мережі Підприємств (Enterprise Europe Network);
- EEN календар як ефективний метод пошуку спеціалізованих бізнес-заходів та контактів з потенційними покупцями, партнерами та інвесторами;
- Практичні поради участі в торговельних виставках;
- Можливості та виклики програми «Горизонт 2020» для суб’єктів господарської діяльності та інші.

Головні експерти семінару:
? Сергій Козін, віце-президент представництва Міжнародної торгової палати в Україні (ICC Ukraine) з питань публічно-приватного партнерства та взаємодії з органами влади;
? Єгор Слободяник, експерт Enterprise Europe Network-Ukraine;
? Оксана Бондаренко, заступник директора ТДВ «Інтерресурси» з комерційних питань;
? Тетяна Котенко, керівник НКП Горизонт 2020 за напрямом «Малі та середні підприємства» та інші.

Участь у семінарі безкоштовна та за попередньої реєстрації: http://bit.ly/biz-seminar-2019


Семінар проводиться European Union in Ukraine у співпраці з Міністерство економічного розвитку і торгівлі України та Enterprise Europe Network Ukraine. Він є частиною серії інформаційно-просвітницьких заходів, які Представництво ЄС в Україні організовує по всій країні. Мета – пояснити важливість реалізації Угоди про асоціацію між Україною та ЄС, поширення європейських цінностей та підвищення рівня обізнаності українців щодо розвитку відносин між Україною та ЄС.

За додатковою інформацією, будь ласка, звертайтесь до Олесі Савенко, тел. +38(093)701-36-23, Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. або до Станіслава Королькова, тел +38(099)455-23-75, Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

" "