30 травня 2019 року

Кіровоградська регіональна торгово-промислова палата запрошує прийняти участь у конференції.

Завдяки помірним початковим вкладенням в бізнес, козівництво в Україні стає дедалі популярним і показує стійке зростання.

Споживач стає більш вибагливим до якості і користі продуктів харчування та все частіше віддає перевагу екологічно чистим продуктам. Проте потенціал малих та середніх фермерів Кіровоградської області, на сьогодні використовується недостатньо ефективно. У сфері агробізнесу, відбувається певний інформаційний колапс, який не дає повною мірою відчути свої можливості розвитку, в тому числі й завдяки кооперації.

Для кого: Керівників та власників малих і середніх козиних ферм, кооперативів, приватних господарств, сироварень.

Місце проведення: м. Кропивницький, Кіровоградська регіональна торгово-промислова палата (вул. Преображенська, 79-А), к. 220 та с. Підлісне Олександрівського району Кіровоградської області, ТОВ «Лісова коза».

Конференція допоможе Вам об’єднати зусилля з іншими власниками приватних господарств та козиних ферм задля підвищення конкурентоспроможності в ринковому середовищі.

Конференція проводиться в рамках ініціативи EU4Business за підтримки Європейського Банку реконструкції та розвитку в Україні. Її проведуть чотири досвідчені спікери з Києву та Кропивницького:

 

1111Корінець Роман –  Радник Національної асоціації Сільських Дорадчих Служб України. Член президії Союзу учасників сільськогосподарських обслуговуючих кооперативів України.

Основними напрямками Союзу є сприяння виділенню фінансової та матеріально-технічної допомоги та державної підтримки для потреб сільськогосподарських обслуговуючих кооперативів, фермерських та особистих селянських господарств та допомога впровадженню науково-технічного прогресу в кооперативах.

 

Оксана Борейко –  Завідувач сектору оцінки ризиків, управління державного контролю, Департамент безпечності харчових продуктів та ветеринарної медициниДержпродспоживслужби.

Лікар ветеринарної медицини, має багаторічний досвід роботи у сфері безпечності харчових продуктів, а також у здійсненні інспектування та
аудиту. Наразі впроваджує міжнародні підходи щодо оцінки ризиків.

 

3да

Саблук Віталій –  Заступник директора Національного Наукового Центру «Інститут Аграрної Економіки».

Основними напрямами науково-дослідної діяльності ННЦ «Інститут Аграрної Економіки» є: законотворча діяльність у сфері аграрної політики, обґрунтування та розробка  методології проведення аграрної реформи в Україні, сприяння розвитку ефективних форм господарювання, земельних та соціально-трудових відносин. AlloEscort.ch

 

Григір Сергій –  директор ТОВ «Лісова коза». 44444

Господарство «Лісова Коза» - офіційний племінний репродуктор кіз Альпійської породи.  Спеціалізується на розведенні і продажах молодняку племінних кіз французької селекції. На сьогоднішній день в господарстві утримується понад 400 племінних кіз маточного поголів'я та 12 племінних козлів-плідників.

 

Участі у конференції "Розвиток кооперації у козівництві – можливості та перспективи" безкоштовна;

у програму входять кава-паузи та обід. Крім того, у другій частині заходу запланована екскурсія на козівницьку ферму ТОВ «Лісова коза».

Для участі у тренінгу необхідно обов'язково заповнити РЕЄСТРАЦІЙНУ ФОРМУ за посилання не пізніше 26 травня 2019 р. Поспішайте реєструватися, адже кількість місць обмежена.

ПРОГРАМА конференції

За додатковою інформацією звертайтеся за електронною поштою Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. або за телефоном (050) 6123398.
 

 

" "