model 13-14 11 2017Центр підтримки бізнесу м. Кропивницький, оснований на базі Кіровоградської регіональної торгово-промислової палати, запрошує Вас 13-14 листопада взяти участь у бізнес-семінарі "Модель сталого розвитку для компаній в агросекторі"

Мета заходу: підвищення організаційного потенціалу підприємств агросектору та надання учасникам інструментів, необхідних для забезпечення сталого розвитку підприємства.

За результатами семінару учасники отримають:
- Розроблену стратегію організації, презентації стратегії.
- Практичні навики розробки моделі сталого розвитку підприємства.
- Рекомендовані джерела інформації для подальшого опрацювання.

Крім того, в рамках семінару також передбачено консультаційну підтримку по 1 годині для кожного учасника.

Запрошуємо взяти участь у заході власників, керівників та працівників керівних посад підприємств сфери виробництва та переробки сільськогосподарської продукції, малого та середнього бізнесу (МСП), інших зацікавлених осіб. Участь у заході: безкоштовна (грантова) для учасників, які заповнять аплікаційну форму та отримають підтвердження від організаторів. https://betsforcrypto.com

Для участі у тренінгу необхідно заповнити заявку за посиланням - https://form.jotformeu.com/72822299191362 до кінця робочого дня 7 листопада 2017 р. Просимо взяти до уваги, що кількість учасників є обмеженою.

Анонс тренінгу - завантажити ...>>> 
Програма тренінгу - завантажити ...>>>

Захід відбудеться за адресою: вул. Преображенська, 79-А, 2 поверх, каб.220.

Детальна інформація за телефоном: (050) 612-33-98 – Ігор Філіпов
електронна адреса - Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. 

eubankeu4businessПрограма реалізується Європейським банком реконструкції та розвитку (ЄБРР) і фінансується у рамках ініціативи EU4Business Європейського Союзу.
Ініціатива EU4Business об'єднує усі програми ЄС, спрямовані на підтримку малих і середніх підприємств у регіоні Східного партнерства, до якого входять ЄС, його держави-члени і шість країн-партнерів: Вірменія, Азербайджан, Білорусь, Грузія, Молдова та Україна.Більш детальна інформація на офіційному веб-сайті www.eu4business.eu

Журнал "ЗОВНІШСЕРВІС"

Журнал ЗОВНІШСЕРВІС 067 2021.jpg
" "