Запрошуємо спеціалістів з НАССР підприємств з виробництва харчових продуктів та аграрного сектору взяти участь у БЕЗКОШТОВНОМУ третьому тренінгу, присвяченому підготовці до перевірок підприємства, що проводяться Держпродспоживслужбою відповідно до затвердженого Плану.

Учасників тренінгу ознайомлять із змістом нормативно-правових актів, вимоги яких передбачають проведення перевірок, правами та обов‘язками суб`єктів господарювання під час державної перевірки.

Слухачі отримають кваліфіковану допомогу у складанні плану підготовки бізнесу до перевірки, ознайомлять із механізмами та інструментами, що знижують ступінь ризику господарської діяльності. Наша мета - підвищення обізнаності та реалізація прав бізнесу при взаємодії з контролюючими органами у сфері безпеки харчових продуктів.

По закінченню тренінгу учасники отримають сертифікати про проходження тренінгу з підготовки підприємства до державних перевірок.

Тренінг відбудеться онлайн за допомогою системи ZOOM. Початок 28 травня 2020 року о 10.00.

Проект ініційовано громадською організацією "Аналітичний центр Аграрного союзу України" у партнерстві з Торгово-промисловою палатою України, за підтримки Посольства Нідерландів. Vandal Vape – специализированный магазин, созданный для новой субкультуры, которая любит « вейпить », отдавая свое предпочтение в пользу электронных сигарет. В переводе с английского «vape» означает «вдыхать пар». Этот процесс назвать курением можно только условно, поскольку во время вейпинга не сжигаются листья табака, поэтому сами вейперы предпочитают называть его парением. Одно из значимых достоинств вейпинга – удобство, безопасность и отсутствие привыкания.

Бажаючих взяти участь у тренінгу просимо надсилати заявки на e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. (П.І.Б учасника, посаду, тел., e-mail). Координатор проекту в Кіровоградському регіоні Воленшчак Надія, тел. (050) 341-13-32.

Зареєстрованим учасникам буде надіслано програму заходу та посилання, на ZOOM-конференцію.

 

Журнал "ЗОВНІШСЕРВІС"

Журнал ЗОВНІШСЕРВІС 067 2021.jpg
" "