600x200

Банк «Південний» пропонує спеціальні продуктові рішення для юридичних осіб із будь-якою формою власності та фізичних осіб-підприємців, які проводять активну зовнішньоекономічну діяльність, а саме: 

 

 

Тарифний пакет «Міжнародний – з диференційованою комісією за операції з купівлі/продажу іноземної валюти ідеальний варіант для юридичних та фізичних осіб-підприємців, які працюють у сфері міжнародної торгівлі, послуг і виробництва та мають грошові обороти в іноземній валюті..

Форвардні операції валютна операція, що фіксує зобов’язання клієнта придбати/продати іноземну валюту в певний час і на певних умовах у майбутньому з зафіксованим курсом та здійснюються з метою хеджування ризиків зміни курсу валюти.

Акредитиви — грошове зобов’язання банку-емітента сплатити/взяти зобов’язання сплатити з відстроченням за пред’явленням документів. Даний вид операції використовується з метою забезпечення надійності виконання зобов’язань сторонами контракту та збільшення обігових коштів компанії (у разі непокритого акредитиву) без залучення фінансування у вигляді кредиту.

Кредити від нерезидентів —  грошові кошти, залучені позичальниками-резидентами від нерезидента у вигляді кредиту через уповноважений банк.

Документарне інкасо — форма розрахунків між покупцем і продавцем, коли банк покупця інкасує суму, яку повинен заплатити покупець проти отриманих від банка продавця (банк-ремітент) відповідних документів.

Представляючий банк надає покупцеві, за інструкціями, отриманими від банку-ремітента, документи про відвантаження товару або про надання послуг та інкасує проти цих документів належну суму з покупця.

Окрім того Банк «Південний» пропонує безкоштовні консультації з питань зовнішньоекономічної діяльності:

  • Відкриття рахунків у іноземній валюті та регламент проведення операцій.
  • Консультування з питань валютного контролю.
  • Попередня перевірка зовнішньоекономічних договорів.
  • Кредити від нерезидентів.

Для отримання безкоштовні консультації з питань зовнішньоекономічної діяльності зателефонуйте по телефону: 048 757 92 92 або залиште заявку на сайті банку «Південний».

" "