Міжнародна акціонерна авіаційна компанія «УРГА» – це українська авіаційна компанія, яка активно розвивається, заснована в серпні 1993 року, завоювала визнання на міжнародному ринку авіаційних послуг і продовжує постійний пошук нових форм і методів роботи по обслуговуванню пасажирів і замовників.

urga 1

Базовий аеропорт авіакомпанії – Кіровоград.
Генеральний директор – Галінський Олександр Іванович.

У лютому 1994 року авіакомпанія була зареєстрована в Міжнародній організації цивільної авіації (ICAO) що дозволило розпочати виконання міжнародних польотів під власними позивними. З грудня 1994 року МААК «УРГА» включено у перелік офіційних перевізників Організації об’єднаних націй.

МААК «УРГА» є членом IATА - Міжнародної асоціації повітряних перевезень та Європейської асоціації регіональних авіакомпаній (ERA).

З 1995 року МААК «УРГА» є членом Кіровоградської РТПП і, відповідно, ТПП України.

За період свого існування авіакомпанія виконала по-над 120 000 рейсів, перевезла майже 1 500 000 пасажирів і 315 000 т багажу та вантажу.

Лідерство авіакомпанії виражається не тільки в кількості перевезених пасажирів та вантажів, а і якості надання авіаційних послуг. В зв’язку з цим, МААК «УРГА» є першою авіакомпанією в Україні, яка здобула Сертифікат відповідності, пройшла ресертифікацію і підтвердила існуючу в авіакомпанії систему управління якістю ISO 9001:2008. За останній час в МААК «УРГА» було розроблено більше ніж 400 документів з якості, які регламентують протікання кожного процесу в діяльності авіакомпанії; передові технології, розроблені персоналом авіакомпанії, є унікальними.

Історія авіакомпанії створюється майже чверть століття і весь цей час МААК «УРГА» упевнено йде до досягнення своїх цілей, з них найважливішими залишаються безпека і комфортність авіаперевезень.

Цілеспрямована політика авіакомпанії в напрямку підвищення якості авіаційних послуг, надійності та безпеки перевезень знайшла визнання численних державних та громадських організацій, про що свідчать отримані компанією відзнаки та нагороди.

Повітряний парк літаків МААК «УРГА» охоплює цілий спектр різних типів літаків:
• Ан-24,
• Ан-26,
• Ан-26 В100,
• Saab-340,
• Cessna-172.

urga 2Це дозволяє значно розширити спектр послуг – ми виконуємо як пасажирські, так і вантажні перевезення, в т.р. і негабаритних вантажів. Кілька наших літаків мають вантажо-пасажирську компоновку, що дозволяє максимально ефективно використовувати комерційне завантаження салону.

Всі літаки авіакомпанії оснащені новітніми системами бортового аеронавігаційного обладнання, які відповідають всім сучасним вимогам безпеки польотів.

urga 3Відмінною особливістю літаків МААК «УРГА» є підвищений рівень шумоізоляції пасажирського салону і нові зручні шкіряні крісла, виконані в корпоративному стилі авіакомпанії. На всіх пасажирських літаках створена атмосфера затишку та уваги до пасажирів.

Льотний, технічний і диспетчерський персонал має значний досвід виконання і обслуговування польотів, у тому числі міжнародних. Приємний сервіс на борту літаків авіакомпанії забезпечують досвідчені та висококваліфіковані бортпровідники.

Авіакомпанія має можливість запропонувати чартерні рейси на пасажирському або вантажному літаку, які повністю відповідають вимогам не тільки за рівнем комфорту та місткістю салона, а ще і запланованому Вами бюджету. Пасажирські літаки шведського виробництва Saab-340 здатні вмістити до 36 пасажирів. При повному завантаженні дальність польоту може досягати 1 200 км.

urga 4Авіакомпанія має ліцензію Державної авіаційної адміністрації України на виконання вантажних перевезень в 134 країни світу.

На протязі усієї історії свого існування Міжнародна акціонерна авіаційна компанія «УРГА» робила все для того, щоб пасажири та замовники залишалися задоволеними і рівнем обслуговування і комфортом під час перельоту.

Отримати більш детальну інформацію про авіакомпанію та її послуги можна на сайті: http://www.urga.com.ua, а також за тел: +380(522) 35-35-11, +380(522) 35-35-02

Прес-служба / 31.05.2016

Журнал "ЗОВНІШСЕРВІС"

Журнал ЗОВНІШСЕРВІС 067 2021.jpg
" "