itogi-vistavki-1 largeНаймасштабнішою подією в рамках проведення «Тижня енергоефективності та енергозбереження» у Кропивницькому стала тематична виставка, присвячена актуальним питанням дбайливого ставлення до використання енергетичних ресурсів, популяризації економічних, екологічних та соціальних переваг енергозбереження.

Виставка «Енергоефективність. Енергозбереження» в місті проходила вперше. Активну участь у виставцы взяло ТОВ "УДЕН-УКРАЇНА" (член Кіровоградської РТПП).

itogi-vistavki-2 largeСтенд з яскравими енергозберігаючими обігрівачами UDEN-S було видно здалеку, він привертав жваву увагу відвідувачів. Всього за 4 години більше 400 гостей виставки відвідали стенд, отримали кваліфіковану консультацію та відповіді на свої запитання. Крім класичних білих панелей особливо зацікавили та викликали захват дизайн-обігрівачі з ручним розписом, фотодруком і, звичайно ж, унікальні новинки – керамогранітні обігрівачі, аналогів котрим немає не тільки на українському, а й на ринку за кордоном.

Енергоефективність, якість, надійність та раціональність використання системи опалення UDEN-S у квартирах, приватних будинках, офісах, дитячих садках та школах – основні моменти, на які звернув увагу директор торгового дому Михайло Сафонов на конференції-презентації, що відбулася у рамках виставки.

itogi-vistavki-4 large«Наша компанія – один із піонерів в області розвитку енергоефективного опалення в Україні, чим ми дуже пишаємося. Сьогодні питання енергозбереження значуще для кожної української сім'ї і країни в цілому. Масштабне впровадження енергозберігаючих технологій дозволить зменшити комунальні витрати населення, існуючі борги, прискорити процес відмови від дорогих енергоносіїв, збільшити об’єми використання власних енергоресурсів та відновлювальних джерел енергії». NOVUS NEXUS Duomenų apsaugos pareigūnas https://novusnexus.lt/duomenu-apsaugos-pareigunas/

Довідкова інформація:

UDEN-S - бренд енергозберігаючих обігрівачів від виробника ТОВ «УДЕН-УКРАЇНА».

З 2010 року компанія під власним «теплим знаком якості» випускає 187 найменувань інфрачервоних панельних обігрівачів, котрі при значній економії коштів забезпечують затишок і комфорт у будь-якому приміщенні.

Головний офіс розташований у м. Кропивницький, Україна. В регіонах України торгову марку пропонують більше 500 дилерів. З 2012 року обігрівачі UDEN-S представлені в містах Росії, Білорусі, Болгарії, Чехії, Молдові, Лівані, Італії та інших країнах.

Прес-служба / 15.09.2016

Журнал "ЗОВНІШСЕРВІС"

Журнал ЗОВНІШСЕРВІС 067 2021.jpg
" "