tamm 1Публічне акціонерне товариство «Науково-виробниче підприємство «Радій» успішно пройшло ресертифікаційний аудит системи менеджменту якості (СМЯ), який був проведений Органом по сертифікації Quality Austria з метою перевірки і оцінки системи менеджменту ПАТ «НВП «Радій» на відповідність вимогам нової версії міжнародного стандарту ISO 9001:2015 «Системи менеджменту якості. Вимоги».

Під час аудиту, з 5 по 8 вересня 2016 року, аудитори відвідали структурні підрозділи організації, зустрілися та поспілкувалися з їх представниками, спостерігали за їх діяльністю і провели аналіз внутрішньої документації СМЯ. За результатами перевірки і оцінки системи менеджменту якості аудиторська група зробила висновок, що СМЯ ПАТ «НВП «Радій» відповідає вимогам стандарту ISO 9001:2015 «Системи менеджменту якості. Вимоги» та підприємство здатно постійно випускати продукцію, яка відповідає вимогам нормативних документів.

Аудиторська група рекомендувала Органу з сертифікації Quality Austria видати нові сертифікати на систему менеджменту якості ПАТ «НВП «Радій», згідно з новою версією стандарту ISO 9001:2015 на область дії: «Проектування, виробництво, монтаж, гарантійне та сервісне обслуговування інформаційних, управляючих систем та систем пожежної сигналізації, включаючи системи та обладнання, важливі для безпеки атомних та інших енергогенеруючих станцій, освітлювальних пристроїв світлодіодних енергозберігаючих, автомобільних рульових агрегатів».

Прес-служба / 20.09.2016

 

Журнал "ЗОВНІШСЕРВІС"

Журнал ЗОВНІШСЕРВІС 067 2021.jpg
" "