2017-07-7-ComissionЧлени комісії розглянули пропозицію підприємства, яке має намір взяти участь Програмі впровадження регіональних наукових досліджень у промислове виробництво області на найближчі роки.

Комісія з відбору науково-дослідних розробок та винаходів та визначення доцільності їх впровадження функціонує відповідно до Програми впровадження регіональних наукових досліджень у промислове виробництво Кіровоградської області на 2017-2020 роки, затвердженої рішенням обласної ради від 19 травня 2017 року.

Станом на дату засідання Комісії, 7 липня 2017 року, надійшла тільки одна пропозиція від ПП “Астарта Груп” із вдосконалення причепного пристрою бункера-накопичувача перевантажувального БНП-30.

На думку членів Комісії, вирішення порушеного питання позитивно вплине на показники сільськогосподарських підприємств. То ж було прийнято рішення взяти заяву підприємства до розгляду.

Тепер, згідно із механізмом реалізації Програми, обласна державна адміністрація має внести визначене Комісією замовлення на конкурс серед наукових установ. Після цього залишиться чекати пропозицій щодо можливих шляхів вирішення питання із наданням переліку науково-дослідних робіт та обсягів коштів на їх виконання.

Прес-служба / 7.07.2017

Журнал "ЗОВНІШСЕРВІС"

Журнал ЗОВНІШСЕРВІС 067 2021.jpg
" "