2017-11-17-komissiya1У засіданні, яке проходило 17 листопада 2017 року, взяла участь заступник голови Комісії, президент Кіровоградської регіональної торгово-промислової палати Ірина Саєнко.

На засіданні було розглянуто дві заявки від підприємств обласного центру.

Заявка ПП «Агродім-центр» стосувалася вдосконалення конструкції культиватора для передпосівного обробітку ґрунту пристроєм оригінальної конструкції для одночасного локального внесення стартової дози мінеральних добрив.

2017-11-17-komissiya2У другій розглянутій заявці від ТДВ «Завод дозуючих автоматів» йшлося про розробку приладу виміру вологості зерна в потоці з інтерфейсом за протоколом Modbus та Owen. Її члени Комісії підтримали одноголосно.

Визначене Комісією замовлення внесено на конкурс серед наукових установ області, які мають запропонувати можливі шляхи вирішення запропонованого проблемного питання із наданням переліку науково-дослідних робіт та кошторисом.

Збір заявок від наукових установ триватиме до 01 грудня 2017 року.

Електронна адреса для направлення пропозицій: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Нагадаємо, Комісія з відбору науково-дослідних розробок, винаходів та визначення доцільності їх впровадження функціонує у рамках реалізації Програми впровадження регіональних наукових досліджень у промислове виробництво Кіровоградської області на 2017-2020 роки, яка затверджена рішенням обласної ради від 19 травня 2017 року № 283. Комісію очолює заступник голови обласної державної адміністрації Андрій Коломійцев.

Прес-служба / 17.11.2017.

Журнал "ЗОВНІШСЕРВІС"

Журнал ЗОВНІШСЕРВІС 067 2021.jpg
" "