28 травня 2019 року у м. Кропивницькому  відбувся муніципальний інвестиційний форум TIME to INVEST, організований міською радою м. Кропивницького спільно із Конфедерацією будівельників України та громадською організацією «Центральноукраїнська спілка будівельників».

      У роботі форуму взяли участь  представники Кіровоградської регіональної торгово-промислової палати, провідні спеціалісти будівельної та енергетичної галузей, архітектори та дизайнери, студенти профільних навчальних закладів, представники влади та місцевого самоврядування.

   З доповідями виступили керівник Директорату з технічного регулювання у будівництві Мінрегіонбуду, заслужений архітектор України Анна Бондар, директор Конфедерації будівельників України Віталій Грусевич, президент спілки виробників будівельних матеріалів Іван Салій, директор науково-дослідницького та проектного інституту «УкрНДІпроектреставрація» Василь Тимкович та інші.

20190528 122153    На форумі відбулося обговорення актуальних питань у сфері будівництва та енергозбереження, узгодження спільних пропозицій щодо розвитку галузі будівництва та формування стратегії розбудови міста, розширення партнерських контактів та налагодження взаємовигідного співробітництва.

    Учасники дізналися про  тенденції розвитку енергозбереження в Україні,  впровадження новітніх технологій у сфері будівництва, ознайомились з програмами міжнародної допомоги, які діють в Україні.

    На виставці у рамках форуму будівельні та енергетичні компанії презентували сучасні системи енергозбереження, опалення, котли, системи альтернативної енергетики, будівельні матеріали, електротехнічне обладнання, системи кондиціювання та вентиляції тощо.20190528 122204

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото з сайту http://radiy.com/ru/novosti-media.html

Журнал "ЗОВНІШСЕРВІС"

Журнал ЗОВНІШСЕРВІС 067 2021.jpg
" "