ai1Цими вихідними у Кіровоградській регіональній торгово-промисловій палаті відбулася вступна конференція для нових членів молодіжної організації AIESEC у Кропивницькому. AIESEC - це найбільша міжнародна організація, яка об'єднує студентів і недавніх випускників вузів з метою розкриття лідерського та професійного потенціалу молоді та внесення позитивного вкладу в розвиток суспільства.

Нових учасників привітала президент Кіровоградської регіональної торгово-промислової палати Ірина Саєнко та розповіла молоді про історію створення і сьогодення палати, мету її діяльності та функції. Головна мета палати – розвиток підприємництва, вихід нашого бізнесу на зовнішньо-економічні ринки, взаємодія між бізнесом та владою.

Розвиток держави, економіки та підприємництва неможливий без підтримки молодіжних ініціатив. Учасники молодіжної організації AIESEC мають можливість проявляти себе, представити свої проекти, робити свій внесок у розвиток країни і стати частиною глобального руху.

Одне із завдань, яке стоїть сьогодні перед молоддю, –  бути послами України в світі і послами світу в Україні. Це – роль активної молоді, яка хоче змінити світ.

Журнал "ЗОВНІШСЕРВІС"

Журнал ЗОВНІШСЕРВІС 067 2021.jpg
" "