Дводенний тренінг під назвою "Як довести, що Ваша продукція відповідає технічним вимогам ЄС", розпочався сьогодні, 20 лютого, у Кіровоградській регіональній торгово-промисловій палаті.

vumog ec 91Захід проводиться в рамках проекту "Будуємо зв'язки для успіху в експорті", який реалізовується за підтримки проекту Німецького товариства міжнародного співробітництва (GIZ) "Підтримка рамкових умов для торгівлі".

Внаслідок імплементації Угоди про асоціацію між Україною та ЄС законодавчі вимоги ринку ЄС до багатьох видів промислової продукції вже стали, а до інших - невдовзі стануть вимогами і українського ринку. vumog ec 81Тепер і при експорті продукції до ЄС, і при продажі її в Україні виробник несе відповідальність, а отже має довести відповідність своєї продукції вимогам до безпечності, іншими словами - технічним вимогам.

Тренери Галина та Валерій Перепелиці, сертифіковані консультанти з експорту до ЄС та питань технічного регулювання нададуть представникам кіровоградських підприємств різних галузей виробництва покроковий алгоритм доведення відповідності продукції технічним вимогам Євросоюзу.

Журнал "ЗОВНІШСЕРВІС"

Журнал ЗОВНІШСЕРВІС 067 2021.jpg
" "