Кіровоградська регіональна тогово-промислова палата стала учасником обласного етапу Всеукраїнського форуму взаємодії та розвитку «Let’s do it Ukraine», який пройшов сьогодні онлайн за допомогою системи ZOOM.

Вперше за свою історію Форум став відкритим для усіх в 24 областях України. Він поєднав понад 500 спікерів, що стало запорукою якісного діалогу між владою, громадою та бізнесом.

Кіровоградську РТПП на форумі представила начальник відділу фінансово-економічних послуг Надія Воленшчак. Вітаючи учасників вона зазначила, що конструктивний діалог між владою, бізнесом та громадськими організаціями сьогодні, стає фактором подолання кризових явищ в нашій країні. «Ми всі розуміємо, що тільки об'єднавши ресурси, зусилля та інтереси всіх сторін можна досягти синергетичного ефекту», - зазначила вона.

Надія Воленшчак наголосила, що сьогодні одним з «містків» між бізнесом, владою і громадою може виступити саме торгово-промислова палата: «Саме тому ми могли б стати платформою для взаємодії сторін, центром в якому влада, бізнес і громадські організації зможуть проводити спільні конференції, слухання, семінари та навіть тренінги, висловлювати своє бачення рішень тих чи інших проблем». На її переконання бізнес-кола регіону не бажають залишатись осторонь соціальних проблем, вони прагнуть підтримувати їх вирішення аби не допустити кризових ситуацій чи пом'якшити їх наслідки.

Вона також запевнила, що Кіровоградська РТПП готова до подальшої співпраці не тільки з владою та бізнесом, а й з громадськими організаціями регіону: «Якщо ви бачите механізм вирішення суспільної проблеми, чітко розумієте яка допомога вам потрібна, готові пояснити як вона вплине на суспільне життя – звертайтеся!», - наголосила Надія Воленшчак.

 

Журнал "ЗОВНІШСЕРВІС"

Журнал ЗОВНІШСЕРВІС 067 2021.jpg
" "