Перша віртуальна виставка Made in Belarus #AgroFood розпочинає роботу 16 червня 2020 року і представить продукцію провідних білоруських підприємств галузі сільського господарства та виробників харчових продуктів.

Виставка являє собою інтерактивну експозицію, що складається з віртуальних стендів. Їх відвідувачі зможуть ознайомитися з персональним відео-привітанням, а також поспілкуватися з представником підприємства у текстовому чаті.

Інформація буде представлена ​​російською та англійською мовами.

У павільйоні Agro буде презентовано сільськогосподарську техніку та обладнання, технології та розробки в сфері сільського господарства, добрива та засоби захисту рослин, корми та кормові добавки, ветеринарні препарати та медикаменти; павільйон Food продемонструє харчові продукти і напої. Свою продукцію представлятимуть понад тридцять білоруських організацій і підприємств.

Крім того, у рамках виставки, за участю представників державних органів і підприємств з різних країн, відбудеться Міжнародний аграрний онлайн-форум, учасники якого проаналізують поточну ситуацію в сільськогосподарській і зовнішньоторговельній сфері.

Перша віртуальна виставка Made in Belarus #AgroFood проводиться за підтримки галузевих міністерств і відомств, а також дипломатичних представництв Республіки Білорусь.

Відвідування виставки - БЕЗКОШТОВНЕ (з обов'язковою відміткою про реєстрацію).

Реєстрація відкрита з 1 червня за адресою: https://www.belinterexpo.by/exhibition/virtual/, а сама інтерактивна платформа почне роботу 16 червня.

Спілкування з представниками підприємств за допомогою текстового чату буде можливим з 16 по 18 червня, після чого платформа буде відкрита для відвідування в режимі демонстрації до 19 липня 2020 року.

З детальною інформацією про віртуальну виставку Made in Belarus можна ознайомитись на сайті організатора – виставкового підприємства «Белінтерекспо» БелТПП.

Журнал "ЗОВНІШСЕРВІС"

Журнал ЗОВНІШСЕРВІС 067 2021.jpg
" "