Цього року виповнилося 25 років від дня заснування Кіровоградської регіональної торгово-промислової палати. Підприємства Кіровоградщини продовжують вітати її колектив із ювілеєм.

Сьогодні до Ірини Саєнко завітали представники обласного відділення ПрАТ «ВФ Україна» (оператор мобільного зв’язку Vodafone, член Київської ТПП), які привітали президента КРТПП із ювілейною річницею установи.

«25 років – це молодий вік, але вже сьогодні Кіровоградська торгово-промислова палата — це команда професіоналів з багатогранними знаннями та досвідом, яка працює для малого та середнього бізнесу. Повага та довіра — це те, що ви отримуєте від місцевих підприємців за якість своєї роботи», - зазначила експерт з корпоративного продажу ПрАТ «ВФ Україна» Юлія Гагаріна.

Ірина Саєнко подякувала представникам компанії за теплі і щирі слова та наголосила, що Кіровоградська регіональна торгово-промислова палата й надалі залишатиметься надійним партнером для підприємств регіону: «Ми не зупиняємось на досягнутому! Наша сила – в дії! Тож й надалі працюватимемо задля зміцнення місцевого бізнесу!», - наголосила вона.

Журнал "ЗОВНІШСЕРВІС"

Журнал ЗОВНІШСЕРВІС 067 2021.jpg
" "