Сьогодні, 29 серпня, Кіровоградщина, разом з усією країною вшановує пам’ять захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність держави.

Саме цього дня у 2014 року, бійці сил АТО потрапили під обстріл у коридорі, яким за домовленістю із ворогом мали виходити з оточення. В Іловайському котлі загинуло найбільше українських воїнів за весь час війни.

Пам’ять про Героїв у Кропивницькому вшанували загальнонаціональною хвилиною мовчання. До могил на Алеї почесних військових поховань Рівнянського кладовища, пам’ятного знаку на площі Героїв Майдану, та на Алею слави, що на Фортечних Валах лягли живі квіти.

На честь захисників влаштували ходу від площі Героїв Майдану до Меморіального комплексу Фортечні вали. А біля міської ради на честь загиблих земляків запалили Свічки пам'яті. У заходах взяли участь родини загиблих учасників АТО, ООС, військові, ветерани АТО/ООС, громадськість, голова ОДА Андрій Назаренко, міський голова Андрій Райкович. До вшанування долучилась й президент Кіровоградської регіональної торгово-промислової палати Ірина Саєнко.

Більше фото

Журнал "ЗОВНІШСЕРВІС"

Журнал ЗОВНІШСЕРВІС 067 2021.jpg
" "