В обласній державній адміністрації відбулись урочистості з нагоди Дня підприємця.

У заході взяли участь голова ОДА Андрій Назаренко, заступник голови ОДА Світлана Лобанова, президент КРТПП Ірина Саєнко, голова правління обласного відділення Українського союзу промисловців і підприємців Євген Бахмач, голова правління обласного об'єднання організацій роботодавців Павло Штутман.

- Малий і середній бізнес – це основа економіки регіону, це зайнятість нашого населення, - наголосив Андрій Назаренко, висловлюючи вдячність присутнім представникам бізнесу за самовіддану працю.

Вітаючи підприємців, Ірина Саєнко відзначила, що, незважаючи на карантинні обмеження, що важко відбилися на економіці, бізнес регіону не припинив бути соціально-відповідальним.

- Ви продовжуєте турбуватись про добробут співробітників та їх сімей, зберігаєте кваліфіковані кадри та створюєте нові робочі місця, поповнюєте бюджет Кіровоградщини та всієї країни, продовжуєте підтримувати армію, допомагаєте лікарням, не забуваєте про соціальні проекти, - наголосила вона.

Ірина Саєнко підкреслила, що торгово-промислова палата завжди поряд з бізнесом та завжди готова надати підприємцям будь-яку допомогу: «Нехай ваша справа активно розвивається та приносить гідні результати. Бажаю усьому українському бізнесу невичерпного оптимізму, нових ідей, вдячних клієнтів, а найголовніше – міцного здоров’я!».

Тепло привітав підприємців Євген Бахмач, після чого звернувся до голови обласної державної адміністрації із побажанням якнайскорішого перетворення області у міцний економічний центр України: «Зараз непрості часи, а низка питань потребує негайного вирішення. Ми не залишимось осторонь і якщо обласній владі знадобиться допомога місцевого бізнесу – ми усі допоможемо», - зазначив він.

Не залишився осторонь привітань і Павло Штутман: «Підприємницький талант є унікальним. Він дає можливість виживати у будь-якому середовищі і ми повинні не тільки зберігати його, а й передати своїм нащадкам». Він також звернувся до голови ОДА із проханням дослухатись до думки підприємців та вдосконалити стратегію розвитку області.

- Сьогодні нам важко зрозуміти що несе стратегія області. А бізнес – це не броунівський рух, ми прагнемо працювати системно і на результат, - наголосив він.

Під час урочистостей представників бізнесу Кіровоградщини відзначили грамотами і подяками обласної влади, відзнаками торгово-промислової палати України, обласного об'єднання організації роботодавців, обласного відділення союзу промисловців і підприємців.

Журнал "ЗОВНІШСЕРВІС"

Журнал ЗОВНІШСЕРВІС 067 2021.jpg
" "