На майданчику #AgroExpo відбулася заключна нарада щодо готовності області до Міжнародної виставки.

У нараді взяли участь голова обласної державної адміністрації Андрій Назаренко, його заступниця Світлана Лобанова, начальник ГУ Нацполіції в області Роман Козьяков, голова наглядової рaди ПрAТ «Гідросилa ГРУП» тa ПрAТ «Ельворті ГРУП» Павло Штутман, керівництво міської ради, структурних підрозділів ОДА та територіальних органів міністерств та відомств України в області.

Учасником наради стала і президент Кіровоградської регіональної торгово-промислової палати Ірина Саєнко, адже експозицію «АGROEXPO-2020» формуватимуть і партнери КРТПП – 17 підприємств, що розташуються на площі більше 200 м. кв.

Учасники наради обговорили, як працюватиме виставка в умовах карантинних обмежень. Павло Штутман представив її загальну концепцію із привязкою до локацій. Члени оргкомітету оглянули павільйон та виставковий майданчик, на яких проходитиме «АGROEXPO-2020», обговорили питання прийому та розселення учасників і гостей заходу, курсування громадського транспорту та організації безпеки під час проведення виставки тощо. Свої зауваження та вимоги законодавства висловили керівники Держпродспоживслужби, і Національної поліції.

«Павло Штутман і його організаційні підходи не викликають сумнівів. Переконаний, все буде добре і з дотриманням вимог», - зазначив голова ОДА по завершенні наради.

Ірина Саєнко запевнила, що КРТПП та її партнери на 100% готові до участі у виставці, навіть в умовах карантину: «На кожній нашій локації буде розміщено дезінфектори для рук та одноразові рукавички. Головне, щоб власною безпекою опікувались відвідувачи виставки – не забували про захисні маски та соціальну дистанцію», - зауважила вона.

Журнал "ЗОВНІШСЕРВІС"

Журнал ЗОВНІШСЕРВІС 067 2021.jpg
" "