На день міста кропивничани отримали обіцяний «Прозорий офіс». Офіційне відкриття  відбулося сьогодні за участі міського голови м. Кропивницького Андрія Райковича та секретаря міської ради Андрія Табалова. Як почесного гостя, до відкриття запросили президента Кіровоградської регіональної торгово-промислової палати Ірину Саєнко.

«Головне для бізнесу – подолання бюрократії і корупції, а оформлення різного роду документів – це завжди маленький стрес. Маю надію, що «Прозорий офіс» максимально спростить принаймні старт бізнесу в обласному центрі, видалить усі бюрократичні перепони», - зазначила Ірина Саєнко, коментуючи подію.

Нині завершено всі будівельні та оздоблювальні роботи, налагоджено офісну техніку, встановлено меблі, благоустроєно прилеглу територію. Будівлю спроектовано за сучасними стандартами якості надання адміністративних послуг з дотримання вимог доступності цього об’єкта. 

На реалізацію проекту використано близько 70 млн. грн.

В “Прозорому офісі” кропивничани отримуватимуть 364 послуг. Серед них: соціальні та пенсійні послуги; видача або обмін паспорта громадянина України для виїзду за кордон, видачі паспорта громадянина України з безконтактним носієм у формі ID-картки; видача посвідчень водія; державна реєстрація новопридбаних транспортних засобів тощо.

 В приміщенні запроваджено зонування: зелена зона — це соціальні послуги управлінь Фортечної і Подільської в місті рад; помаранчева — послуги у сфері державної реєстрації; синя — адміністративні послуги і дозвільні. Играть в слот Aztec Fire в казино в Интернете.

Вже в понеділок, з 8-ї ранку, містяни зможуть скористатися послугами «Прозорого офісу».

Журнал "ЗОВНІШСЕРВІС"

Журнал ЗОВНІШСЕРВІС 067 2021.jpg
" "