Майже 2 тижні в обласному центрі ліквідовують наслідки урагану, що пройшов містом 17 жовтня.

Найбільші руйнування було зафіксовано у мікрорайонах Балашівка і Лелеківка: пошкоджено близько 100 житлових будинків, є випадки руйнування стін, було перекрито подача газу.

Негода наробила лиха не лише у житловому секторі, а й у промзоні.

Одним з підприємств-партнерів КРТПП, що потерпає від наслідків стихії стало ТОВ «Оріджин Агро», розташоване по вул. Мурманській, неподалік виставкового майданчику «Агроекспо».

Зокрема, на підприємстві зруйновано виробничі приміщення, пошкоджено лінії електропередач, значних ушкоджень зазнало обладнання. Наразі, керівник товариства не виключає можливості зупинки виробництва.

Кіровоградська регіональна торгово-промислова палата не залишилась осторонь проблеми. Для уникнення непорозумінь із партнерами, ТОВ «Оріджин Агро» було надано довідку про надзвичайні природні події. Крім того, президент КРТПП Ірина Саєнко звернулась до усіх членів палати із закликом допомогти місцевому виробнику відновити виробництво.

Про готовність допомогти ТОВ «Оріджин Агро» вже повідомили члени КРТПП ПАТ «НВП «Радій», ПП «ТК «Кіровоград профіль» та МПП «Антураж А».

Можливість виділення фінансової допомоги ТОВ «Оріджин Агро» розглядається і керівництвом Кіровоградської регіональної торгово-промислової палати.

«Торгово-промислова палата є організацією необхідною для бізнесу. Ми знаходимось «на відстані протягнутої руки», і готові допомагати партнерам не лише розвиватись, а й долати кризові явища будь-якого характеру. Наша сила в єдності та згуртованості!», - наголосила президент КРТПП Ірина Саєнко.

Журнал "ЗОВНІШСЕРВІС"

Журнал ЗОВНІШСЕРВІС 067 2021.jpg
" "