Таке рішення прийняли сьогодні під час організаційного засідання обласної комісії з оцінки та проведення попереднього конкурсного відбору інвестиційних програм та проектів, що можуть реалізовуватися за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку.

1501 1

Головував на комісії перший заступник голови обласної державної адміністрації Валерій Жалдак. Розпочинаючи засідання, він поінформував, що відповідно до розпорядження голови ОДА від 13 січня 2021 року затверджено новий склад комісії, до якого увійшла і президент Кіровоградської регіональної торгово-промислової палати Ірина Саєнко.

Учасники засідання обговорили низку технічних питань роботи комісії.

Крім того, перший заступник голови ОДА відзначив, що у зв’язку із затвердженням Державної стратегії регіонального розвитку було внесено зміни до критеріїв відбору та технічних завдань до програм та проектів, що можуть реалізовуватися за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку.

Зважаючи на це, а також на доведені обсяги фінансування програм регіонального розвитку, Валерій Жалдак запропонував членам комісії пролонгувати розгляд відповідних заявок і затвердити їх перелік на наступному засіданні. Члени комісії підтримали пропозицію, тож 21 січня на Кіровоградщині буде сформовано перелік інвестиційних програм та проектів регіонального розвитку, що можуть реалізовуватися у 2021 році за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку.

Журнал "ЗОВНІШСЕРВІС"

Журнал ЗОВНІШСЕРВІС 067 2021.jpg
" "