2018-02-22-Gulfood 2018-0За сприяння КРТПП, компанії «Три Стар» та «Агродар-Україна Плюс» взяли участь у 23-й Міжнародній виставці продуктів, напоїв, обладнання для готельно-ресторанного бізнесу та кулінарії «Gulfood 2018», яка з 18 до 22 лютого проходила в Дубаї.

Gulfood - третя за розміром у світі та головна щорічна спеціалізована виставка на Близькому Сході. Серед відвідувачів виставки – власники і службовці торгівельних мереж, виробники, імпортери, експортери та дистриб'ютори продуктів і напоїв, представники готельно-ресторанного бізнесу, транспортних компаній, а також державних департаментів, які відповідають за постачання лікарень, цивільних і оборонних об'єктів.

2018-02-22-Gulfood 2018-1За приблизним підрахунками, захід зібрав разом понад 100 тисяч відвідувачів та фахівців галузі зі 185 країн світу. Найбільша кількість відвідувачів традиційно приїжджає з країн Африки, Близького Сходу та Азії, що робить Gulfood перспективним заходом для українських виробників харчової продукції.

2018-02-22-Gulfood 2018-2Загалом, за інформацією Урядового порталу, українську харчову промисловість на виставковому стенді представляли 35 компаній-виробників з усієї країни. Це виробники олії, борошна, макаронних та хлібопекарських виробів, солодощів, круп та бобових, насіння та горіхів, зернових культур, яєць, соусів та томатної пасти, молочних та м'ясних продуктів, напівфабрикатів, та харчових добавок. Ще майже 30 українських компаній прибули на виставку у складі бізнес-делегації, щоб краще вивчити ринок та ознайомитися зі світовими тенденціями галузі.

Були серед учасників і представники Кіровоградщини, члени регіональної торгово-промислової палати – ТОВ «Три Стар» і ТОВ «Агродар-Україна Плюс».

23.02.2018.

" "