pfk1У Побузькому відсвяткували День працівників металургійної та гірничодобувної промисловості.

Побузький феронікелевий комбінат - провідне металургійне підприємство України,  єдине у Східній Європі, що виробляє феронікель із бідних окислених руд шляхом прямої переробки. З 1972 року, коли була введена в експлуатацію перша черга Побузького нікелевого заводу, вже декілька поколінь мешканців селища пов'язали своє життя з ПФК. Близько  третини мешканців селища працюють на комбінаті, тому це свято для побужців справді видатне.

Святкування складалося з трьох частин. Спочатку в Палаці культури “металург” відбулося pfk3урочисте нагородження працівників комбінату за високий професіоналізм, вагомий внесок у розвиток Побузького феронікелевого комбінату та на честь Дня працівників металургійної та гірничодобувної промисловості. Після нагородження свято продовжилося видовищним концертом творчих колективів Побузького.

У суботу всі жителі селища і околиць насолоджувалися концертом зірок української естради, хедлайнером заходу була популярна група Дзідзьо

У неділю, віддавши свій громадянський обов’язок на парламентських виборах України, працівники комбінату вирушили на заводську базу відпочинку, де активно відпочивали в ході культурно-спортивних заходів.

Кіровоградська регіональна торгово-промислова палата приєднується до привітань і бажаємо колективу  "Побузького феронікелевого комбінату" здоров'я, успіхів і процвітання, сили і наснаги, нових трудових звершень і перемог!  Ми пишаємося Вашими здобутками та високими досягненнями!

Фото зі сторінки фейсбук ПФК - Побузький феронікелевий комбінат

" "