UDEN S 13 Виробник енергоефективних обігрівачів  UDEN-S відсвяткував 13-річчя!

Тринадцять років на ринку електроопалення України, тринадцять років піклування про тепло та красу у домівках українців, тринадцять років змін та покращень!

Багато українських сімей, відчувши на власному досвіді переваги комфортного та економного опалення UDEN-S, вже не можуть уявити свого життя без нього.

Минуло 13 років від дня, коли у засновників компанії з’явилася ідея займатися електричним опаленням. Нині «УДЕН-Україна» - добре відомий в Україні та за її межами завод з виробництва енергоефективних обігрівачів UDEN-S!

«Дуже щасливі святкувати ще один День народження у колі наших колег, партнерів, клієнтів та друзів! Вітаємо усіх з нашим святом та приймаємо вітання!

Звісно, наш розвиток, становлення як великого виробника став можливий завдяки нашим клієнтам, партнерам, колегам! Дорогі наші, дякуємо за ваш вибір, довіру, добрі відгуки та слова вдячності за те, що повертаєтеся до нас та рекомендуєте своїм рідним, друзям! Дякуємо за мотивацію, ваші ідеї та побажання. Ви надихаєте нас!

Протягом 13 років ми розвивалися та ставали кращою версією себе, тож не дивно, що наші клієнти підтримують UDEN-S у голосуваннях за кращі торгові марки, де ми перемагаємо із року в рік. Не дивно, що кількість партнерів та об’єми виробництва щороку зростають, лінійки продукції доповнюються новинками, розширяються та змінюються.

Сьогодні у нас День народження, ми невпинно працюємо на розвиток компанії, міста, неньки України та весело святкуємо! Нехай у кожній домівці буде тепло та красиво! Зі святом усіх нас!», - пише на своєму сайті виробник.

Приєднуємося до привітань та бажаємо успіхів на полях енергозбереження!

Для довідки:

 UDEN-S - Кропивницький бренд енергозберігаючих електричних обігрівачів від виробника ТОВ «УДЕН-УКРАЇНА».

З 2009 року компанія під власним «теплим знаком якості» випускає керамогранітні рушникосушарки та  3 широкі лінійки панельних обігрівачів різної потужності:

  • класичні білі – сучасні, тонкі та елегантні;
  • неповторні дизайнерські панелі з художнім ручним розписом або з фотодруком;
  • п’ять колекцій дизайнерських керамогранітних обігрівачів.

Вони не схожі на традиційні опалювальні прилади, бувають одного кольору, можуть виглядати як справжні картини, створюючи затишну та дійсно домашню атмосферу.

Головний офіс розташований у м Кропивницький, Україна. В регіонах України торгову марку пропонують більше 500 дилерів. З 2012 року обігрівачі UDEN-S представлені в містах, Білорусі, Болгарії, Чехії, Молдові, Німеччині, Польщі, Словенії.

Більше можна довідатися на сайті  виробника: http://www.uden-s.ua/

" "