21 червня відбулась знакова подія для компанії ТОВ "Агроресурс": урочисте відкриття гарантійно-сервісного дилерського центру "NEW HOLLAND" у Вінниці.

Як зазначив у своєму виступі на церемонії відкриття Центру директор департаменту агропромислового розвитку, екології та природних ресурсів Микола Ткачук:  "Важливо не просто продати аграрію техніку чи обладнання, а стати надійним партнером в її подальшій експлуатації. Успіх такого партнерства  неможливий без кваліфікованого гарантійного та сервісного обслуговування техніки. Це є запорукою плідної співпраці і спільних перемог, а отже укріплює взаємну повагу та  довіру".

Оскільки Вінниччина є аграрним регіоном, в якому сільгоспвиробництвом займаються понад 2,5 тис. суб’єктів підприємницької діяльності, важливість такого центру для області важко переоцінити. Протягом останніх років спостерігається тенденція зменшення чисельності малопродуктивної техніки та заміна її високопродуктивною універсальною технікою.4

Компанія Агроресурс - один з основних операторів на ринку України, метою якого є комплексне матеріально-технічне забезпечення аграріїв. Компанія є дилером українських заводів-виробників сільгосптехніки: ВАТ «Червона Зірка», ВАТ «ХТЗ», ВАТ «Уманьферммаш» та ін. та дистриб’ютором зарубіжних заводів-виробників сільськогосподарської техніки "NEW HOLLAND", "KLINE, KUHN", "CASE", "FLEXI-COIL" та ін.

Основний пріоритет компанії - гарантійно-сервісне обслуговування.

"Агроресурс" є членом Асоціації «Український Клуб Аграрного Бізнесу» (UKAB).

" "