CIPE-logo 014 квітня 2016 року завершилась освітня програма "Розвиток спроможності українських бізнес-об’єднань, ТПП та аналітичних центрів щодо спільного формування та просування місцевого порядку денного", що була організована Представництвом Центру міжнародного приватного підприємництва СІРЕ (США) в Україні.

Сертифікати про успішне закінчення навчальних програм з напрямками "Формування та просування місцевого порядку денного бізнесу" та "Формування адвокаційної та комунікаційної кампаній для просування порядку денного бізнесу. Інструменти фандрейзингу" отримали представники Кіровоградської РТПП Ігор Філіпов та Олег Хмуренко.

Cert Fil-3   Cert Khm-3

Теоретичні знання основ аналізу політичного процесу, алгоритму успішної адвокасі-кампанії, залучення коштів для вирішення соціальних проблем та потреб бізнесу а також інші корисні теми надали кожному учаснику вагомі знання, які можна застосувати у практичній діяльності.

Загалом, участь у навчальному процесі надала унікальну можливість кожному учаснику отримати від провідних українських експертів алгоритм створення успішної кампанії з лобіювання та адвокації малого та середнього бізнесу, моделі та особливості проведення комунікаційної кампанії як одного з ключових компонентів адвокації, а також інструменти фандрейзингу для успішної реалізації проектів.

Прес-служба / 15.04.2016

" "