alcor parts 100Найбільше в Україні підприємство з виробництва сільськогосподарської техніки ПАТ «Червона зірка» (член Кіровоградської РТПП) сьогодні змінило свою назву. 

Сьогодні, 22 квітня 2016 року відбулись загальні збори акціонерів підприємства, на яких було прийнято рішення щодо  зміни назви на «Ельворті» (Elvorti) - на честь засновників: англійських підприємців братів Роберта і Томаса Ельворті.

Павло Штутман запевнив, що перейменування підприємства жодним чином не пов'язане і не може бути пов'язане з Законом України «Про засудження комуністичного і націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні і заборона пропаганди їх символіки», так званим «Законом про декомунізацію».

Підготовка до перейменування ведеться вже протягом трьох років - саме стільки для маркування виготовленої техніки на підприємстві використовується подвійний логотип «CHERVONA ZIRKA / ELVORTI».

Сьогодні, компанія ПАТ «Червона зірка» - це провідне підприємство з виробництва посівної та грунтообробної техніки в Україні, яке орієнтується на проектування і виготовлення сільгоспмашин європейського рівня.

Прес-служба/22.04.2016

 

" "