469Як працює сучасне інноваційне виробництво? Яку виробляють сільгосптехніку на провідному в країні заводі "Ельворті" (члені Кіровоградської РТПП) і в яких країнах вона реалізовується? Всі бажаючі сьогодні змогли дізнатися відповіді на ці питання відвідавши завод "Ельворті".

Традиційно до Дня машинобудівника на ПАТ "Ельворті" пройшов День відкритих дверей. Бажаючих подивитися на те, як зараз живе і розвивається завод, зібралося чимало. 471Вже протягом багатьох років завод Ельворті» веде активну діяльність, спрямовану на професійну орієнтацію учнів. І цей рік не став винятком. Жителі нашого міста, ветерани заводу, партнери і навіть гості з інших міст, також відвідали цей захід. День відкритих дверей традиційно проводиться в компанії для того, щоб гості змогли побачити, як працює найбільше підприємство і які технології використовує у виробництві. Першим етапом екскурсії став виставковий комплекс, в якому представлена сучасна техніка, яка проводиться в компанії "Ельворті". Виставковий комплекс-один з найцікавіших етапів екскурсії - це майданчик, де відразу можна ознайомитися і з історією, і з сучасністю сільгоспмашинобудування. За рік, що минув з останнього Дня відкритих дверей, на підприємстві відбулося чимало змін, покликаних зробити умови роботи персоналу більш комфортними і ще біль
ше оптимізувати виробничі процеси, які відповідають європейським стандартам. Тому, ті хто в цей день прийшов на завод, мали змогу побачити всі ці зміни власними очима.

472Особливий інтерес в учасників Дня відкритих дверей викликало нове обладнання. Інвестиції, вкладені в технічне переоснащення виробництва у минулому році – змінили виробничі цехи. Відвідувачі побачили виробничий процес зсередини і сучасне обладнання в роботі. Мешканці міста спостерігали унікальну техніку безпосередньо в роботі прес-автоматів, установок для плазмового, лазерного різання металу, зварювального робота. Представники компанії також ознайомили відвідувачів з успіхами заводу: за минулий рік підприємство значно поліпшило свої позиції на ринках. Представники заводу розповіли про особливості конструкції офісних приміщень: великі панорамні вікна дозволяють працівникам заводу перебувати в безпосередній близькості до виробництва, що сприяє швидкому та ефективному взаємодії між усіма службами заводу.

473Був продемонстрований навчальний клас, нова бібліотека з виходом в Інтернет, сучасна їдальня для працівників заводу. За весь день, завод відвідало 4748 людина. Високий інтерес у жителів нашого міста до роботи заводу і їх позитивні відгуки, не залишають сумнівів – День відкритих дверей на "Ельворті" відбудеться ще не раз! Також на святі вручали сувеніри на пам'ять про заводі "Ельворті". Ця зустріч дала зрозуміти жителям міста та гостям, що галузь сільськогосподарського машинобудування успішно розвивається і завод "Ельворті" цього прекрасний приклад!

Джерело: http://elvorti.com/index.php?lang=ru&part=news&nid=277

Прес-служба / 04.10.2016

" "