2016-10-27 10 ЗЕД митн-127 жовтня 2016 року на базі КРТПП фахівці-практики навчали спеціалістів підприємств та організацій, відповідальних за організацію роботи із зовнішньоекономічної діяльністі.

Курси, організовані в рамках роботи Центру підтримки експорту при КРТПП, зібрали спеціалістів, зацікавлених в освоєнні нових ринків збуту не тільки з Кіровоградщини, а й з інших регіонів - Києва, Дніпра тощо. Проводив заняття начальник Управління зовнішньоекономічної діяльності Палати Сергій Крамарчук.

2016-10-27 02 ЗЕД митн -1Програма заходу передбачала два етапи, що складалися з чотирьох лекційних частин та практичних занять, під час яких розглянули проблемні питання сфери зовнішньоекономічної діяльності.

Учасників ознайомили з нюансами митного оформлення, декларування товарів, митними режимами, митною вартістю, порядком визначення країни походження товарів.

Розглянули також питання застосування сертифікатів EURO 1, правила ІНКОТЕРМС–2010 та Карнет А.Т.А., порядок акредитації суб’єкта зовнішньоекономічної діяльності в митних органах та алгоритм пошуку бізнес-партнерів.

2016-10-27 11 ЗЕД митн - 1Зацікавленість слухачів викликали потенційні ризики порушень митного законодавства, відповідальність за порушення митних правил.

Крім того, дізнались учасники курсів про права осіб, що притягуються до адміністративної відповідальності за відповідні порушення.

За результатами курсів усі учасники отримали відповідні Сертифікати.

Прес-служба / 27.10.2016

 

" "