baner2 грудня 2016 року в Києві відкрилась третя міжнародна конференція з питань державних закупівель на тему «Реформування публічних закупівель в Україні – нові досягнення та нові перешкоди та виклики».

solonar-3Конференцію організовує проект ЄС «Гармонізація системи державних закупівель в Україні зі стандартами ЄС» спільно з Міністерством економічного розвитку і торгівлі України. Захід об'єднав за одним столом міжнародних та українських фахівців, які розглянули досягнення, труднощі та подальші кроки процесу імплементації Стратегії реформування публічних закупівель/ Дорожньої карти, яка була затверджена урядом в лютому 2016 року.

ladutko-3Серед тем, що обговорюються, варто зауважити новації в системі держзакупівель та їх вплив на закупівельні організації, бізнес та громадянське суспільство; регулювання закупівель для оборонного сектору; перші результати впровадження електронних закупівель в Україні; розвиток централізованих закупівель в Україні, а також проблеми, пов’язані з допороговими закупівлями, навчанням і професіоналізацією в сфері публічних закупівель.

У конференції беруть участь начальник навчального центру Кіровоградської РТПП, один з провідних фахівців системи ProZorro Людмила Солонар та начальник відділу інформації КРТПП Віктор Ладутько.

Прес-служба / 02.12.2016

 

" "