IMG 0196-4На базі Кіровоградської РТТП буде створено один з п’ятнадцяти центрів національної мережі в рамках ініціативи EU4Business від Європейського Банку Реконструкції та Розвитку (ЄБРР).

13 грудня 2016 року, на відкритті регіонального представництва ЄБРР у Харкові, оголосили партнерів, на базі яких буде створено мережу центрів підтримки бізнесу в рамках Ініціативи EU4Business.

Партнерів обирали на конкурсній основі. Тривав конкурс з липня 2016 року. КРТПП взяла участь у бізнес-зустрічі з представниками ЄБРР в Одесі, успішно пройшла співбесіду в Києві і серед багатьох претендентів виборола право стати партнером ЄБРР в нашому регіоні.

аа ЕБРР фотоЦентри почнуть функціонувати у першій половині 2017 року в 15 населених пунктах по всій країні. Вони відповідатимуть за покращення обізнаності МСП щодо тих можливостей, що існують у рамках ініціативи, та виконуватимуть функцію головних контактних пунктів для малого бізнесу з усієї країни.

Президент КРТПП Ірина Саєнко, яка взяла участь у цьому заході у Харкові, висловлює вдячність експертам Палати Олександрі Ратушній та Олегу Хмуренку за професійно підготовлений відповідний пакет документів та сумлінну працю протягом конкурсу.

аа ЕБРР фото.jpg-2                     аа ЕБРР фото.jpg-3 

Прес-служба / 14.12.2016

 

" "