kubiv12 грудня, Міністерство економічного розвитку і торгівлі України підписало багатосторонній Меморандум з проектами технічної допомоги Western NIS Enterprise Fund і EDGE щодо подальшого розвитку і функціонування Офісу з просування експорту.

У церемонії підписання взяли участь Перший віце-прем’єр міністр - Міністр економічного розвитку і торгівлі України Степан Кубів, Президент і Головний виконавчий директор WNISEF Ярослава Джонсон та Директор проекту EDGE Таня Сенфорд Аммар.

Степан Кубів під час своєї промови підкреслив важливість підтримки реформ нашими західними партнерами та висловив вдячність Урядам США і Канади. Наталія Микольська розповіла про подальші плани розвитку Офісу з просування експорту: “Ми працюємо над практичними рішеннями для українського бізнесу щодо просування експорту на зовнішні ринки. Вперше за 25 років створена окрема проектна команда, яка працюватиме з українськими експортерами: проводитиме практичні тренінги, надаватиме інформацію, організовуватиме торговельні місії. За більше року роботи невеликої команди волонтерів ми вже маємо багато важливих результатів - бізнес-форуми, промо-матеріали, торговельні місії. А зараз отримавши системну підтримку, проектна команда Офісу зможу робити ще більше”.

Підписання Меморандуму прокоментувала також Керівник Офісу з просування експорту Мар’яна Каганяк: “Україна змінюється і ми є частиною цих змін. Завдяки тісній співпраці – з Міністерством та підтримці проектів технічної допомоги – ми маємо амбітні цілі. Наша місія – допомогти бізнесу скористатися тими можливостями глобального ринку, які існують, але про які компанії не знають. Я хотіла би закликати бізнес до активної співпраці з нами – зворотній зв’язок від вас є дуже важливим”.

Прес-служба / 15.12.2016

" "