pb3009До традиційного святкування Масляної у ПриватБанку, окрім команд співробітників, цього року вперше долучились команди партнерів та клієнтів установи, серед яких і Кіровоградська регіональна торгово-промислова палата.

Традиційне, для співробітники Кіровоградскої філії ПриватБанку, святкування Масляної вийшло на новий рівень. До участі в конкурсі на кращу страву, з відповідною її презентацією, а також веселощів з піснями і віршами, приватбанківці, на чолі з директором Кіровоградської філії Ростиславом Масло, запросили усіх бажаючих.

pb3993«Ми щиро вдячні усім, хто почув нас, відгукнувся на запрошення та весело провів з нами Масляну. Свято вдалося на славу – було весело, цікаво та смачно!», – поділився враженнями Ростислав Володимирович.

Рекордні 24 команди-учасниці конкурсу вразили і журі, і всіх присутніх не лише кількістю страв, але й креативними ідеями презентацій та смаковими якостями страв з млинців.Серед команд-учасниць була і команда КРТПП.

pb1845«Навіть не очікувала, що стану учасником такого дійства у найсерйознішій та найсоліднішій фінансовій установі країни. Ми приємно вражені та вдячні і за запрошення, і за святковий настрій, і за неймовірні емоції. Ніколи не думала, що страви з млинців можуть бути шедеврами кулінарного мистецтва, мати таке розмаїття форм, смаків та начинок», – зазначила Ірина Анатоліївна.

Розпочали свято презентації страв юніорів. Школярі змагались у номінаціях «Божественний смак», «Бабусин рецепт» та «Млинці щастя». І жоден учасник не лишився без подарунків від ПриватБанку та ТОВ «Золотий вік».

pb4045Серед «дорослих» найкращими визнали команди відділення «Богдана Хмельницького» ПриватБанку, головного відділення ПриватБанку, ПАТ "НВП "Радій" та VIP-центру Кіровоградської філії ПриватБанку.

Переможці, а також усі учасники, отримали призи та подарунки від ПриватБанку та торгово-промислової палати. У якості призів переможцям КРТПП презентувала унікальні вироби ручної роботи кіровоградських майстрів.

pb4009   pb4010

pb4013   pb4015

pb4068   pb4067

Прес-служба 27.02.2017

" "