semin 23-06-17КРТПП ініціює проведення інформаційно-роз'яснювальної кампанії щодо запроваджених механізмів державного контролю за дотриманням законодавства про працю та нових нюансів податкового контролю.

За період 2017 року податкове законодавство та інші законодавчі акти України, що регулюють правовідносини у податковій сфері та у сфері трудових відносин зазнали певних змін, удосконалено методи контролю, змінено деякі регуляторні акти.

Зокрема, уряд визначив порядок проведення перевірок інспекторів праці, яким запроваджено нові підходи у відносинах держави та бізнесу, згідно з яким головними пріоритетами інспекторів визначені профілактична робота та консультування роботодавців.

В рамках інформаційно-роз'яснювальної кампанії, 23 червня 2017 року, з 10 до 13 години, у Кіровоградській РТПП відбудеться семінар, присвячений обговоренню змін із зазначених питань у законодавчих актах України, за період 2017 року.

У заході візьмуть участь представники обласного управління Державної фіскальної служби та обласного управління Держпраці.

Програму заходу - завантажити >>>

Реєстрація на семінар - https://goo.gl/forms/1SJFpSVK7v4TqfA12 

" "