brazil 0208 FB-851x315 23Підприємців Кіровоградської області запрошують до участі в презентації економічного потенціалу Бразилії та можливостей розвитку українсько-бразильської співпраці.

Захід відбудеться 2 серпня 2017 року в приміщенні Дніпропетровської обласної ради, в рамках офіційного візиту Повноважного і Надзвичайного Посла Бразилії до міста Дніпро, а також відкриття Почесного консульства Бразилії в Дніпрі та Українсько-Бразильського центру в Університеті Митної Справи та Фінансів.

Метою заходу є активізація двостороннього українсько-бразильського співробітництва та налагодження коопераційних зв’язків, встановлення контактів між країнами, відкриття нових можливостей для бізнесу, сприяння розвитку торгових, економічних, культурних і наукових зв'язків.

В рамках презентації учасники отримають безпосередню інформацію про попит та цінову ситуацію на актуальних для них бразильських ринках, ознайомляться з культурою та бізнес-можливостями в Бразилії, отримають цінну інформацію щодо можливих сфер діяльності на території Бразилії.

Участь безкоштовна за умови обов’язкової попередньої реєстрації за посиланням

Телефони для довідок: (056)374-94-12 (09, 10)

Електронна адреса відділу зовнішніх зв’язків та інвестицій УЗЕЗ Дніпропетровської ТПП: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

" "