zovnishservice 3 051 2017 tВийшов друком черговий номер журналу Кіровоградської регіональної торгово-промислової палати.

У журналі розміщено великий матеріал про ювілейну виставку «AGROEXPO», яка цього року пройшла на рекордній для України площі. Докладно викладені усі події, які відбулися в рамках виставки. Зокрема, Міжнародний інвестиційний форум та зустріч представників ділових кіл Кіровоградщини з делегацією м. Сюйчжоу китайської провінції Цзянсу.

З нового номера можна дізнатись про еволюцію українського бізнесу за 26 років незалежності, а також про важливість ділової репутації.

Крім того, у матеріалах номера висвітлено головні події та новини Палати за третій квартал. Серед них: урочистості з нагоди Дня підприємця, в яких взяла участь президент КРТПП, китайсько-український форум, старт інформаційно-роз'яснювальної кампанії щодо запроваджених механізмів державного контролю за дотриманням законодавства про працю, форум лідерів громадянського суспільства області, молодіжний форум та інші.

Описана у номері й діяльність Центру підтримки бізнесу, що діє на базі КРТПП за підтримки Європейського банку реконструкції та розвитку.

Традиційно в журналі розміщено матеріали членів Палати та інформацію про її нових членів, а також інформаційні матеріали від обласного центру зайнятості та ДФС.

Запрошуємо усіх бажаючих розмістити інформацію про ваш бізнес, успіхи, досягнення, комерційні пропозиції та новини.

Журнал "Зовнішсервіс" №3 (051) 2017 р. <<завантажити номер>>
Архів журналу "Зовнішсервіс" ... >>>

У разі зацікавленості, просимо звертатись за тел. (0522) 35-18-56 або електронною поштою Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Розкрийте потенціал вашого бізнесу з журналом
"Зовнішсервіс"!

" "