zovnishservice 4 052 2017 tВийшов друком черговий номер журналу Кіровоградської регіональної торгово-промислової палати.

У журналі розміщено матеріали про заходи, в яких брали участь президент та спеціалісти КРТПП. Зокрема, мова йде про конференцію «Нова індустріалізація: виклики, можливості та перспективи для України», що відбулась в рамках заходів із нагоди відзначення 45-річчя створення ТПП України.

З нового номера також можна дізнатись про норми трудового законодавства та захист прав робітників у частині отримання легальної заробітної плати, соціально відповідальний бізнес та діагностику фінансового здоров’я банківської установи.

Крім того, у матеріалах номера висвітлено головні події та новини Палати за четвертий квартал 2017 року. Серед них: візит Надзвичайного і Повноважного Посла Канади в Україні до обласного центру, круглий стіл, присвячений темі спрощення процедур торгівлі та сприяння експорту, чергове засідання та перші результати роботи Комісії з відбору розробок та винаходів, майстер-клас з брендингу та інші.

Описані у номері й заходи, проведені в рамках діяльності Центру підтримки бізнесу, що діє на базі КРТПП за підтримки ЄБРР.

Традиційно в журналі розміщено матеріали членів Палати та комерційні пропозиції зарубіжних підприємств.

Запрошуємо усіх бажаючих розмістити інформацію про ваш бізнес, успіхи, досягнення, комерційні пропозиції та новини.

Журнал "Зовнішсервіс" №4 (052) 2017 р. <<завантажити номер>>
Архів журналу "Зовнішсервіс" ... >>>

У разі зацікавленості, просимо звертатись за тел. (0522) 35-18-56 або електронною поштою Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Розкрийте потенціал вашого бізнесу з журналом
"Зовнішсервіс"!

" "