elvortiЗ 29 вересня по 1 жовтня на міжнародній виставці AGROEXPO-2016 у Кіровограді підприємство «Ельворті» (член Кіровоградської РТПП) гідно представило українське сільгоспмашинобудування, а також показало новинку 2016 року зернову сівалку ASTRA 6.

IV Міжнародна агропромислова виставка AGROEXPO-2016 - найбільша виставка в Україні, дозволяє аграріям побачити повну номенклатуру сільгосптехніки від українських та закордонних брендів, де техніка не тільки демонструється, але й продається.

elvorti-1У рамках виставки був представлений широкий вибір ґрунтообробної та посівної техніки. Цього року відвідувачі мали можливість ознайомитись і з історією заводу «Ельворті», і з сучасним сільгоспмашинобудуванням, а також насолодитися українським колоритом, адже вся експозиція була оформлена в народному стилі. В цьому році особливий акцент був зроблений на польові демонстрації інноваційних технологій в АПК. Компанія традиційно взяла участь у демпоказах на спеціальному полігоні, загальною площею понад 6 га, надаючи можливість аграріям оцінити роботу техніки і зробити для себе найкращий вибір.

Новинка 2016 року зернова сівалка ASTRA 6, призначена для посіву за мінімальною і традиційною технологією, 4-х рядна дискова борона ANTARES 6х4С, що не має аналогів в Україні, посівний комплекс ALCOR 10 і обприскувач TETIS 24, були продемонстровані в роботі в полі. Під час виставки з експозиції «Ельворті» аграрії мали можливість придбати техніку зі знижкою 5% або 10%. 17 одиниць, представлених на майданчику «Ельворті», були продані в перший же день. За три дні компанія «Ельворті» збирала навколо себе фермерів, аграріїв і потенційних партнерів. Понад 2000 відвідувачів зафіксовано на експозиції, де було продемонстровано, як серійні машини, так і новинки.

elvorti-2Ці машини поєднують в собі останні досягнення сучасного сільгоспмашинобудування і найбільш вдало відображають тенденції розвитку галузі в цілому. Вони легкі в обслуговуванні, за своїми технічними, експлуатаційними характеристиками не поступаються зарубіжним аналогам і, найголовніше, конкурентоспроможні за ціною. Участь у AGROEXPO-2016 стало для «Ельворті» можливістю довести, що техніка від кіровоградського гіганта машинобудування користується попитом на сьогоднішній день, як у дрібного фермерського господарства, так і великих агрохолдингів.

Джерело: http://elvorti.com/index.php?lang=ru&part=news&nid=278 Авторське право належить © elvorti.com

Прес-служба / 17.10.2016

" "