elvorti turciaЗ 30 листопада по 3 грудня 2016 року компанія «Ельворті» провела з'їзд офіційних дилерів у місті Белек, Туреччина.

elvorti turcia.jpg-1Представники 39 компаній з 12 країн Східної Європи та Азії зібралися для підведення підсумків спільної роботи за минулий рік та ознайомлення з новинками виробництва.

Офіційна програма з'їзду розпочалася з вітальної промови голови правління - генерального директора ПАТ «Ельворті» - Сергія Калапи. Він представив гостям іміджевий фільм про завод Ельворті», також провів презентацію і ознайомив з ходом модернізації заводу, з основними процесами виробництва сільгосптехніки, а також роботою нового обладнання.

elvorti turcia.jpg-2У ході офіційної частини виступили директор Торгового дому В'ячеслав Киверник, що представив звіт по реалізації за 2016 рік, генеральний конструктор Юрій Кваша презентував модельний ряд техніки, включаючи новинки від компанії «Ельворті», директор з сервісного обслуговування Євген Шубін ознайомив з роботою технічних центрів, дилерських компаній.

Інтерес операторів ринку до представлених новинок лише підтвердив правильність курсу на розширення та оновлення номенклатури продукції «Ельворті».

elvorti turcia.jpg-3Підведення підсумків роботи компанії та дилерської мережі за минулий рік пройшов в активному обговоренні. Особливий інтерес у представників дилерській мережі, які просувають продукцію «Ельворті» на ринках і, по суті, є сполучною ланкою між виробником і споживачем, викликав новий фільм про історію створення заводу Ельворті», його традиції та інновації.

Другою частиною офіційної програми – стала робота по секціях, у ході якої, дилери мали можливість особисто поспілкуватися з керівництвом компанії. Було озвучено багато актуальних питань і пропозицій, а керівництво підприємства, у свою чергу, запевнило присутніх у розумінні їх позиції і наміри активної роботи з усунення будь-яких недоліків. Крім насиченої робочої програми була передбачена не менш насичена культурна і розважальна, чому сприяла тепла і сонячна погода.

Джерело: http://www.elvorti.com/index.php?lang=ru&part=news&nid=285

Прес-служба / 12.12.2016

" "