zvit1Звіт про роботу Палати за 2016 рік представили під час засідання Ради КРТПП 31 січня 2017 року.

Підбиваючи підсумки 2016 року, президент КРТПП Ірина Саєнко наголосила на тому, що основною метою колективу КРТПП, як і раніше, була допомога бізнесу регіону якомога легше адаптуватися до постійної зміни зовнішніх умов ведення бізнесу, правил гри та кон’юнктури ринку, а також допомогти компаніям у вирішенні господарських питань та знайти можливості для розвитку бізнесу.

zvit2Окрім розповіді про традиційні та нові послуги, що надає Палата, йшлося в звіті й про розвиток інвестиційної привабливості регіону, якому минулого року приділили чималу увагу. В цілому, 2016 рік команда КРТПП присвятила запровадженню нових інструментів у сфері сприяння зовнішньоекономічній та інвестиційній діяльності, навчанню та захисту інтересів підприємців.

zvit3Ірина Анатоліївна повідомила, що за звітний період усі комерційні пропозиції підприємств, періодичні видання та рекламні матеріали, що надходили до КРТПП, опрацьовувалися та розповсюджувалися серед зацікавлених підприємств та організацій регіону. Споживачі ділової інформації отримували адресні довідки про об’єкти зацікавленості клієнта, цінову інформацію, допомогу в пошуках ділового партнера, передачі комерційної пропозиції чи запитів тощо.

На засіданні Ради також були обговорені плани на 2017 рік.

"Незважаючи на зміни та труднощі, багато чого залежить від нас самих. І це дозволяє нам та бізнес-спільноті області з оптимізмом дивитися у майбутнє. "Сила - в дії". Наш девіз залишається незмінним", – зазначила Ірина Саєнко.

zvit8    zvit7

Прес-служба 31.01.2017

" "