chinaКіровоградська регіональна торгово–промислова палата пропонує унікальну можливість на пільгових фінансових умовах взяти участь у поїздці кіровоградських ділових кіл на наймасштабнішу виставку “China Homelife Show -2017”, яка відбудеться 6-8 червня 2017 року у м. Варшава, Польща.

Програмою виставки передбачено проведення семінарів та лекцій, що стосуватимуться можливостей співпраці з Китаєм. Обговорення, презентації, семінари та дискусії експертів щодо ведення бізнесу з китайськими партнерами.

Вказаний захід охопить Центрально-Східну Європу та збере рекордну кількість зарубіжних учасників, у тому числі 1300 китайських підприємців і понад 2000 торговців запрошених з 13 європейських країн: Білорусі, Хорватії, Чехії, Естонії, Латвії, Литви, Молдови, Росії, Румунії, Словаччини, Словенії та Угорщини. З Польщі очікується близько 7000 компаній.

Другого дня виставки буде проведено Економічний Конгрес Центрально-Східної Європи, присвячений можливостям експорту та міжнародного співробітництва.

Експоненти з Китаю, які братимуть участь у виставці, пов'язані з такими галузями: текстиль та одяг, домашня електроніка, техніка для кухні та ванної, меблі, освітлення, аксесуари і прикраси будинку.

Крім того, вдруге відбудеться торгова виставка China Machinex, де будуть представлені машини і обладнання для таких областей як: лиття пластмасових продуктів, обробка та упаковка харчових продуктів, будівництво, сільське господарство, електричне обладнання і інструменти, нова енергія.

Звернувшись до Кіровоградської торгово-промислової палати, як авторизованого партнера програми, учасник виставки може скористатись спеціальною пропозицією “Професійний покупець”, яка передбачає безкоштовні: переїзд автобусом маршрутом Кіровоград – Варшава – Кіровоград, проживання в двомісних номерах, сніданки, трансфер та візову компенсацію.

З метою належної інформаційної підготовки учасників до поїздки, перетину митного кордону України, на базі Кіровоградської РТПП буде проведено 28.04.2017 року семінар на тему: "Теорія та практика ЗЕД. Перетин митного кордону України. Декларування валюти, товарів та інших предметів. Митні платежі. Предмети заборонені до переміщення. Алгоритм укладення контрактів." 

За додатковими питаннями та для подачі заявок звертайтесь до управління зовнішньоекономічної діяльності КРТПП за тел.: 0522 35-18-56 або електронною поштою Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

Кінцевий результат подання заявок - 31 березня 2017 року

Прес-служба 22.02.2017

" "