forum centralukr

Форум відбудеться 21 вересня 2017 року за адресою: м. Кропивницький, вул. Мурманська, 8, Виставковий комплекс ТОВ "Украгроекспо".

Організатори Форуму:
Кіровоградська обласна державна адміністрація;
Кіровоградська торгово-промислова палата.

Метою форуму є розширення співпраці з вітчизняними та іноземними інвесторами, представлення інвестиційного потенціалу Кіровоградської області в промисловості, агропромисловому комплексі, туризмі та інших галузях.

Під час Форуму передбачено проведення індивідуальних зустрічей з метою обговорення питань активізації двостороннього співробітництва, ознайомлення з кращими інвестиційними пропозиціями області у різних сферах діяльності, а також визначення спільних інтересів щодо реалізації проектів на Кіровоградщині.

До участі у Форумі запрошено представників профільних міністерств, дипломатичних представництв іноземних країн, акредитованих в Україні, іноземних країн-партнерів області, міжнародних фінансових організацій та фондів, інвестиційних компаній, банківських установ, бізнесових кіл та науковців України.

Форум відбуватиметься за участі делегацій бізнесових кіл Республіки Корея, гміни Клодзко Нижньосілезького воєводства Республіки Польща, м. Сюйчжоу провінції Цзянсу та м. Фучжоу провінції Фуцзянь Китайської Народної Республіки тощо.

Учасники Форуму матимуть можливість оглянути експозиції Міжнародної агропромислової виставки "AgroExpo-2017", яка відбудеться з 20 по 23 вересня 2017 року, зокрема продукцію підприємств агропромислового комплексу та промислових підприємств як вітчизняних, так і іноземних, а також ознайомитись з потенціалом основних галузей економіки міст та районів області.

Програма Міжнародного інвестиційного форуму "Central Ukrainian ID – 2017"

Більш детальна інформація про Форум розміщена за посиланням: https://goo.gl/G3Bjm5.

Захід є відкритим, участь безкоштовна.
Проїзд та проживання за рахунок учасників.

" "